Szódabikarbóna papír zacskóban 500 g

450 Ft

Készleten

Cikkszám: H4011 Kategória: Címkék: ,

Leírás

SZÓDABIKARBÓNA – Nátrium-hidrogén-karbonát
A szódabikarbóna enyhén lúgos, vízben jól oldódó só. Bikarbonátionból (HCO3?), és nátriumionból (Na+) áll. A savakat semlegesíti és közben szén-dioxid szabadul fel. A szódagyártás és más vegyipari folyamatok mellékterméke. A környezetre ártalmatlan, sokoldalúan felhasználható. Ez a finom, szemcsés szerkezetű, fehér anyag egyben egy kiváló súrolószer is, így kiválóan helyettesíthető vele a foszfátos takarító- és tisztítószer.
A szódabikarbónát sokan többnyire gyomorégés esetén, külsőleg pedig rovar és viszkető bőr kezelésére, valamint korpátlanításra is használják. Azonban ennél jóval többet nyújthat nekünk: kiválóan alkalmas mosáshoz, mosogatáshoz, leégett edény ételmaradékát eltávolíthatjuk vele, de a hűtőszekrény, sütő és egyéb konyhai berendezések szagtalanítására is megfelelő. Emellett fogfehérítéshez is felhasználható, csak a szódabikarbónából keverjünk egy kicsit a fogkrémhez alkalmanként!
Környezetbarát vevőink kérésével és a piaci elvárásokkal mi is igyekszünk lépést tartani, így ezentúl a háztartásokban praktikusan felhasználható ‘zöld’ tisztítószerek is megvásárolhatók webáruházunkban.
Felhasználási javaslat: általános tisztításhoz, mosáshoz, folteltávolításra, valamint szagtalanításra.

Összetevők : Nátrium-hidrogén-karbonát
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN:
Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P337+P313 Ha szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.
A szódabikarbóna a szódagyártás mellékterméke, így semmilyen adalékot, tartósítószert és színezéket nem tartalmaz. Környezetbarát és biológiailag lebomlik.
A termék 500 grammos kivitelben, nátron papírzacskóban kapható.
Származási hely: Lengyelország
Nedvességtől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó.
A csomagoláson megtalálható a gyártás éve és hónapja. Minőségét megőrzi 2 évig.

További információk

Attribute:Származási hely

Lengyelország